събота, 26 януари 2013 г.

Briliance-или Блясък от "INGLOT"

Здравейте,красавици!
В днешния си пост,реших да направя ревю,на някои от продуктите на "INGLOT" за които получих страшно много запитвания.И това са:пигменти,брокат,хайлайтър и сенки с блестящи отблясъци.Не случайно това е заглавието на най-цветната тема в блога ми.
Така че слагайте слънчевите очила и разгледайте феерията от цветове и мнението ми  по-повод продуктите.

(ФБ-страницата на INGLOT)





Нека започнем с "пигментите",както знаете пигментите са универсални и могат да се използват по-много и различни начини.Веднага давам пример:може да се нанесат,върху червило,за да озарят устните ви,върху лак или база,върху сенки за повече ефект,а може и само като сенки.
INGLOT cosmetics,както вече знаете предлагат,много и различни продукти,специално за пигментите също имат богат избор,от разновидности.
Първото нещо което ми направи силно впечатление, е че са стрити изключително фино,което ни предразполага към по-лесно преливане и нанасяне.Цветовете са високо пигментирани и смело мога да твърдя,че са супер издържливи.Не дразнят очите,поне при мен нямаше подобен проблем и страшно много се зарадвах,защото имам адски много алергии и леко ме хвана шубето,но след носене повече от 12ч,те нито мръднаха,нито подразниха очите ми.Цветовете са крайно наситени,а текстурата е много мека и приятна.
Може да се нанасят както сухи така и мокри с вода или някакъв друг разтвор и така пигментацията се засилва още повече.Inglot имат различни текстури пигменти също като сенките за очи,те биват:матови с блясък,блестящи,с металически отенъци и свръх бляскави.
Нюансите които имам ,ще видите долу на снимката както и номерата им.Количеството в една кутийка е доста,a цената е 23,50лв.1бр..,което за толкова качествени и трайни пигменти,не е никак много,като се има в предвид,че една опаковка,може да се използва доста дълго време.

Номерата са:#14;#85,#198,#202,#115 и #70.


Следващия продукт са сенките с блестящи отблясъци на INGLOT cosmetics.В предния си пост ви запознах с матовите,сега ще разгледаме другия вид сенки към който прибягваме най-често.Тези сенки са със силна пигментация,издържливи и лесни както за нанасяне,така и за преливане.При тях избора е огромен,цветовете са наситени и имат леки блестящи частици и нанесени върху клепача изобщо не изглеждат дръзки,подходящи са дневен и вечерен грим.Задържат се дори без база за сенки и цвета остава същия какъвто е и в опаковката.Също така е нужно съвсем малко количество,за да се покрие целия клепач.Лично аз останах много доволна от сенките и нямам никакви забележки по-отношение на качеството.Цената както вече знаете е 8,50лв за 1бр,чрез тази FREEDOM система INGLOT ни позволява да създадем,палитра по свой собствен вкус.!

Номерата са:#53,#51,#41 и #484.!


Нека да обърнем  внимание и на хайлайтъра на INGLOT,който е също универсален продукт и може да се използва,като сенки,като бронзираща пудра,като руж и най-вече за да озарим скулите.Хайлайтъра на INGLOT e разграфен на пет различни нюанса,които както казах вече може да използвате,за всички части на лицето.При мен има 2 светли топли цвята,2 средни тона също много нежни и 1 тъмно кафяв цвят.Придава много дискретен блясък,не се маха освен ако вие не го изтриете.Траен с приятна текстура и не натежава.За по интензивен цвят може да се напласти,в зависимост от вашите предпочитания.Цената на хайлайтъра на Inglot e 34,50лв.за 1бр.,но при тях не е важно само количеството,но и качеството и с една опаковка може да изкарате дълго време,защото е много икономичен.

Номерът на хайлайтъра е #84.!

INGLOT предлагат и чисти брокати,цената на една опаковка е

25,50лв.за1бр.Брокатчетата са много ситни и се нанасят съвсем лесно.За броката е важно да знаете,че трябва да има лепкава основа,може да е база,кремообразни сенки дори съм виждала да го нанасят и върху лепило за мигли,ако случайно ви очакват по екстремни ситуации,не съм пробвала,но може би е доказано че издържа повече,когато пробвам ще коментирам.Лепила се предлагат и в магазините на INGLOT там можете да намерите по обстойна информация относно този продукт.Броката блещука доста силно на слънце и е много приятен.Може да се нанесе и върху тялото,но тъй като трябва да залепне за нещо,може да използвате лосион за тяло или пък някакво масло,а може и бебешко олио.Номерата ще видите под снимката.








Номерата са:#71 и #56


Е благодаря,че прочетохте статията ми за тези висококачествени продукти.Постът ми не е обвързан с никакви рекламни действия,не го правя за материални облаги,а за да задоволя интересите ви спрямо тази марка козметика.
Очаквайте следващата статия,свързана с лаковете на INGLOT!
Магазини на INGLOT cosmetics може да откриете в MALL OF SOFIA и Сердика Център София,както и в градовете Пловдив и Варна.Посетете ги ще останете очаровани от идеите и качеството на козметичната марка.
До скоро и не спирайте да се усмихвате!

8 коментара:

  1. Интересна статия.Много харесвам ИНГЛОТ и пигментите им определено имат ефекта "уау" имам 3 цвята,но съм набелязала още няколко.Хайлайтъра определено ще го закупя,хубаво е че пишеш цените,за да не ходим неподготвени.Очаквам статия за четките,много ще съм ти благодарна ако отделиш време и на тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се че статията ти е хресала.Според мен няма да съжаляваш за хайлайтъра,удивителен продукт е!И аз много искам да направя тема за четките,но ще трябва да обмисля.
      Благодаря!

      Изтриване
  2. И да си кажем честно сенките им са най-добрите бият МАК по всички параграфи.Препоръчвам и гланцовете също са много добри.Очаквам с нетърпение нова статия.Супер е!Браво.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И тук си права сенките за очи на INGLOT са най-добрите на българския пазар.Утре ще има нов пост.

      Изтриване
  3. Уха нова статийка,страхотна е не съм използвала пигментите,макар че много ги харесвам.Със сигурност ще си купя няколко цвята,а хайлайтъра е наистина изумителен.Сенките имам 2 палитри с по 5 цвята,но ще си взема и тези за лятото.Наистина ще има ли пост за четките и балсамите с мокър ефект,силно се интересувам и от очните линии,спирала и базата за сенки.Изобщо всичко свързано с ИНГЛОТ ми е интересно.Ти си единствения човек,който благоволи да даде инфо за техните продукти,които са супер качествени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм търсила информация за INGLOT по блоговете,но като цяло е доста малко.За четките незнам дали ще пиша,тъй като не искам да засягам така или иначе изтънелия си бюджет (покрай новите учебници и такси)може би по нататък,но не искам да давам конкретни дати.За тест не бих ги взела,защото ме е страх да не ги нараня или нещо подобно.Ще обмисля идеите ти,може би ще има и такива теми,защото много момичета се интересуват от балсама,очната линия и базата за сенки!
      Благодаря!

      Изтриване
  4. Забравих да вметна,че имам брокати на ИНГЛОТ и са супер издържливи и не се ронят.Препоръъчвам ги с две ръце.Цената не е висока,а с едно бурканче може да карате дълги години.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви за милите думи.INGLOT са невероятни както екипа така и продуктите.Заслужават адмирации за цялото старание,което полагат и интереса си към клиентите.

    ОтговорИзтриване

Благодаря за отделено време!