понеделник, 8 април 2013 г.

Vitality`s WE HO Изглаждащ крем

Хей,как сте днес?
Ето и ревюто на изглаждащия крем на Vitality`s отново серията е WE HO и отново за поръчки цъкнете ТУК
Искам да ви кажа,че Виталити клуб предлагат,едни вискокачествени продукти,на достъпна цена е поне за мен цената е достъпна,но пари за качествени продукти не трябва да жалим,тъй като могат тотално да ни променят и да повдигнат самочуствието ни.
Vitality`s WE HO Изглаждащ крем





Изглаждащият крем има една изумително мека и приятна консистенция.Употребата му е лесна,продуктът е в тубичка от 150мл.,а срокът на годност е 18 месеца след отваряне.
Цена:19,60лв. от Виталити Клуб
Как да го нанесем?
-Първо косата не трябва да е суха нито прекалено мокра,а подсушена с кърпа.Изтисква се част от продукта върху дланта,и прилагаме върху всеки кичур като разнасяме по дължината,след което разресваме и изсушаваме.За перфектно гладка коса се изправя с преса и наистина резултатът е една права и гладка коса,която не се наелектризира и начупва от влагата.
Задържа косата изправена много дълго време,е моята е подвластна на влага и се накъдря много бързо (не че се къдри ами се чупи просто отвратително.. :( )...
Не утежнява косата и не я омазнява,което е страхотно.
Придава един лек аромат на туку що боядисана коса,незнам дали определям мириса по точния начин,но поне аз така го усещам.
Количеството което е използвам за цялата си коса е около 10мл.,и ми е съвсем достатъчно.
Оценявам продукта с Оличен!
Определено бих си го купила пак,а ако желаете и вие да поръчате посетете сайта на Виталити Клуб


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за отделено време!