вторник, 9 април 2013 г.

Сюблимно сухо масло за тяло праскова DR RENAUD

Здравейте,прекрасни!
Как е настроението при вас?Страстта ми към козметиката не спада,и вече започвам да се плаша :D днес ще пиша за няколко продукта,разбира се в отделни публикации за да е по удобно и прегледно..
Ще ви запозная с няколко продукта,които ми станаха много любими,тъй като са много лесни за употреба,а за използването им не са нужни много усилия..(нещо ме настигна мързела)
Така,има дни в които нямам достатъчно време да обърна внимание на кожата си,а в тези ту-студени,ту-топли дни,се нуждае от добра хидратация.Затова ще представя един продукт на марката DR RENAUD,чиито продукти се предлагат във онлайн магазина Виталити Клуб.
Ако и вие понякога нямате време да нанесете обилно лосион по кожата на тялото си ето това е идеалното решение,към което се обърнах и аз.



Сюблимно сухо масло за тяло с аромат на праскова от DR.RENAUD..

Много лесно и бързо за употреба.!
Описание:
Продуктът е под формата на спрей,затова казвам че е идеален за мързеливите моменти..
Цена:49,19 (в момента е намален,така че възползвайте се)
От къде да поръчам: от ТУК
Количеството е 125мл.

Моето мнение:

Маслото има невероятния прасковен аромат,който попива в кожата и оставя този приятен мирис за доста дълго време.Както повечето от вас знаят повечето масла,оставят кожата мазна и като изляза,целия уличен прах се лепва веднага за мен.Това което ме изненада беше,че маслото попива в кожата,така че замърсяването е избегнато.Кожата се усеща много приятна и мека на допир.В интерес на истината,продукта съдържа,масла от праскова,слива и грозде,това допринася за копринената мекота и гладкост,която придобива кожата след употреба.Та както казах,може да е масло,но не омазнява ,даже напротив,няма лъщене,нито чувство за лепкавина по тялото.

Използвам го сутрин и вечер,много е хубаво че мога да впръсквам дори преди да си легна,както казах не лепне,което ме кара да се чувствам комфортно и по време на сън.А на сутринта кожата ми е добре хидратирана,мека и сатенено гладка (без бели линии от драпане).
Консистенцията му е много лека и е подходящ за всеки тип кожа.След употреба веднага се забелязва,еластичност и свежест,нещо с което не могат да се похвалят много лосиони и кремове за тяло...

Активни съставки: Масло от костилка на праскова - богато на олеинова киселина, съставна част на клетъчната мембрана, подхранва, омекотява и подобрява еластичността. Масло от гроздови семки - богато на антиоксиданти, стимулира клетъчната активност и естествените способности на кожата да се регенерира. Масло от костилка на слива - доставя ценни хранителни съставки и витамини, бързо прониква в кожата и оставя усещане за сатенена мекота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за отделено време!