понеделник, 22 април 2013 г.

RYOR натурална билкова козметика-Мляко за тяло RYAMAR

"Разкоша от добрата козметика достъпен за всяка жена"-RYOR
"Мляко за тяло с амарантово олио"RYOR BG -за силно чувствителна и склонна към раздразнения кожа-RYAMAR

Хей,днес ще споделя впечатления от млякото за тяло на небезизвестната марка козметика RYOR.Тази фирма е създадена през 1991г. в Прага,като стартира с производство на продукти за професионална употреба и работа в козметични салони.Ева Щепканова,договаря с държавата името RYOR за себе си и започва да експериментира залагайки на естествени продукти,билкови екстракти и етерични масла-съставки добре познати на народната медицина.20 години по късно RYOR предлага на клиентите си достъпен лукс.

Цялото производство на RYOR е сертифицирано по изискванията на ЕС,гаранция за качество и безопасност на човешкото здраве.

Моето мляко за тяло е с амарантово олио,всъщност това е и активното вещество.Амаранът произхожда от южноамериканските Анди и е бил отглеждан там още от инките и маите.Испанците го нарекли"златото на инките"пренасяйки го в Европа от 16 век.Амаранът се отличава  с високото съдържание на ценни полезни вещества:високо съдържание на протеини,минерални вещества,витамини и баластни вещества,в пъти по-високо от съдържащите се в зърнените култури.Маслото,извличано от зърната на амаранта притежава изключителни качества.То съдържа много ненаситени мастни киселини и е богато на сквален,един ненаситен въглеводород с  много голям потенциал на антиоксидант.
Консистенцията на този продукти е много мека и пухкава,лесно се разнася,не е мазен,а точно обратното приятно лек.Млякото попива доста бързо и облива кожата с невероятен завладяващ аромат.Придава вид на добре подхранена и супер еластична кожа.Аз съм свръх любител на млеката и лосионите за тяло,обичам вкусните и свежи аромати.Имам си няколко любимци този определено отива при тях.Харесва ми текстурата,аромата,който остава,а най ми допада факта че е за чувствителна и склона към раздразнения кожа,тъй като моята е точно такъв тип!Приятно съм изненадана и очарована,от цената предвид качеството на продукта.Цената за 300мл.е 15,00лв.,което си е почти нищо,а в замяна получаваш,тази натурална млечна храна за кожата.
Нанасям и сутрин и вечер,когато го нанасям вечер, на сутринта забелязвам мекотата и гладката повърхност на кожата си,винаги резулатите се виждат сутрин по принцип така познавам,кой лосион,крем и тн. ми действат добре и са подходящи за мен.
Може да поръчате от сайта на RYOR BG.
Както и да посетите Фейсбук страницата им от ТУК








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за отделено време!