неделя, 24 март 2013 г.

Vitality`s Течни кристали AQUA 30мл.

Привет,момичета!Как сте днес?
Вие използвате ли течни кристали за коса?
Лично аз не мога без тях,косата ми е средно дълга и се заплита много,а и е суха по краищата,предполагам разбирате за какво иде реч.След баня е една заплетена и едва успявам да я среша.На помощ идват кристалите,които улесняват мъката ми с разресването.
Използвала съм много и различни марки,едни са пълно разочарование,други със много слаб ефект,трети добри,но след известно време не ги откривам  и така..
Сигурно много от вас изпадат в такова положение да не могат да открият най-доброто за своята коса.
Дълго търсех ревю на течни кристали,за съжаление информацията е доста малко и незадоволителна за мен.
Дано успея да ви помогна!
За да разгледате и други продукти на Vitality`s просто цъкнете ТУК 

Ето и малко инфо за марката VITALITY`S
VITALITY'S е високоиновативна италианска козметика за коса.
Философията на VITALITY'S се състои в съчетанието на трите принципа: перфектно оцветяване, ефектно стилизиране и максимална грижа за косата. Продуктите са перфектен синтез на науката с природата и гарантират здрава, красива и жизнена коса.
Vitality’s е козметична марка на италианската компания Farmen, която е специализирана в производството на професионална козметика за коса. Създадена е 1964 година, като през първите години дейността е насочена предимно в областта на спрейове за коса. През следващите години полето на производство непрекъснато се разширява чрез внедряване на нови професионални продукти за коса. Марката  Vitality’s се ражда през 1981 година. Първият продукт е боя за коса с  новооткрита формула, на основата на естествени екстракти от билки  с антивъзпалително и освежаващо действие. Благодарение на ниското съдържание на амоняк, оцветителите на Фармен не създават проблеми като раздразнение и възпаление, дори  и на чувствителни скалпове.
Всички продукти на Vitality’s са с гарантиран произход и качество и се произвеждат на едно единствено място. Фармен притежава завод в Settimo Torinese, Северна Италия. Неговият производствен капацитет се разраства и усъвършенства технологично непрекъснато. Правят се огромни инвестиции с цел максимално високо ниво на качеството на продуктите, максимална производствена ефективност, безопасност на  труда и опазване на околната среда. Изходните материали, както и готовите продукти са обект на строг контрол. Изследват се дерматологично, както в университетски клиники и частни институти от високо експертно ниво, така и от Лабораторията за анализи и развитие към завода. 










Цена:45,00лв. / 30мл.
Може да поръчате от ВИТАЛИТИ КЛУБ
Описание:
Опаковка 30мл с полуверизатор.
-Удобен и лесен за използване.
Течността е безцветна,мазна и със страхотен свеж аромат.
Употреба:
Нанесете няколко капки от продукта върху дланта,разтъркайте и нанесете върху мокра или суха коса.
Моето мнение:
Ефекта от кристалите,както знаете може да се види още след първото използване.
Първото,което направих беше да измия косата си със шампоан, след което и маска (индивидуално в зависимост от типа коса).Изсуших я доколкото успях и нанесох една ампула от подхранващата терапия на VITALITY`S отново от серията AQUA върху корените(но за тях по-късно),накрая приложих и кристалите по върховете и дължината на косата.
Аромата е невероятен!Много свеж и много любим.
Текстурата е мазна.Нанесени не натежават също така притежават антистатично действие.Косата ухае чудно и изглежда здрава,бляскава и гладка.
Спомагат за разресването,косата ми не се заплита,всъщност това е едно от най-важните за мен неща (имам големи проблеми със заплитането),но е факт,че кристалите на Vitality`s предотвратяват заплитането и косата ми е много лека и приятна на допир.
Съдържание:
Ленено семе и термална вода,,лененото масло е богато на Омега-3 мастни киселини.
Оценка 10/10 Отличен резултат видим след първото използване.Връща блясъка,спомага разресването,запечатва сухите краища,като ги обгръща с лек мазен филм.

До скоро,момичета!
Очаквайте и следващата ми публикация,за подхранващата терапия за коса AQUA отново на Виталити :)



1 коментар:

  1. И тези кристали ще си закупя,много ме изкши с това ревю,макар че съм насабрала 4 5 шишета мога и тях да добавя в немалката си колекция

    ОтговорИзтриване

Благодаря за отделено време!