петък, 15 март 2013 г.

Гел за околоочен контур на Bioderma

Привет!Как сте днес?Наскоро открих,че пролетната умора вече ме е застигнала и се чуствам доста отпаднала,дали това се дължи на настъпващия нов сезон незнам...
Темата на днешната публикация е гелът за околоочен контур на BIoderma,който стана неизменна част от любимите ми бели мазила..Наистина освежава,уморения ми поглед..
Първоначално не знаех за него,даже и не използвах гел за околоочния контур,но се сдобих с мострички 3-на брой,с които искарах доста време,тъй като те бяха по 2мл...а на мен ми беше нужна капчица,за да покрия нужните зони..Може би около 2 седмици,използвах само мострите докъто не свършиха...
Веднага си го купих,защото за този сезон ще ми върши страхотна работа...
Ето и мостричките с които изкарах толкова време..а да не говорим,за колко дълго ще ми стигне една опаковка..за много...
(Другата мостра е за дневният крем на BIODERMA Hydrabio-За него ще има отделна публикация)
Тук  може да разгледате продуктите им
Bioderma създават изключителни продукти,които са на сравнително достъпна цена,не предизвикват алергични реакции и не съдържат вредните за здравето съставки,които можем да открием в по-евтините козметични продукти..
За гелчето BIODERMA обещават:
 Нова крачка напред в лечението на чувствителна, нетолерантна кожа, е патентованият комплекс Toléridine®, който веднага и трайно действа против възпаленията. Той повдига прага на поносимост на кожата. Кожата става резистентна и по този начин по-добре защитена от външни дразнители и по-малко реактивна.
Sensibio Eye contour gel веднага успокоява чувството на дискомфорт и дразнене.

 Облекчаващите съставки на Sensibio Eye contour gel помагат да се намали подпухването. Активните съставки, които заглаждат кожата минимизират бръчиците. Овлажняващите съставки подобряват комфорта на кожата.

 Формулиран с прецизно селектирани безопасни активни съставки, без консерванти и без ароматизатори Sensibio Eye contour gel гарантира оптимална поносимост, включително и за очите.

 Некомедогенен и хипоалергенен, Sensibio Eye contour gel осигурява основа за грим и е подходящ за носещите контактни лещи.


Моето мнение:
Наистина е най-подходящ за чувствителна,кожа точно като моята,особенно в зоната около очите където раздразнението от грима и нараняването от четките е най-голямо..Зоната около очите е много чувствително тъй като,кожата там е най-тънка и не трябва да пренебрегваме грижата,към околоочния контур,защото след години можем да имаме неизлечими проблеми..
Също така съдържа облекчаващи съставки,които действат изключително благоприятно на кожата,и не предизвикват алегрии,което е огромен плюс..
Част от продукта ми попадна в окото и бях много изумена от факта,че не дразни,при пряк контакт с очите..
Перфектен е за основа за грим,тъй като изглажда финните линии под окото и ги запечатва за секунди,без чувство за стягане и дискомфорт в зоната около очите..
Облекчава раздразненията,които се появяват малко или много от употребата на четките,не щипе ако има някаква раничка или нещо подобно,много съм доволна от покупката си и както казах с тези 30мл,ще изкарам доста дълго време след което ще сменя,но отново ще прибегна към продуктите на Bioderma,защото грижата за кожата е,наистина важна и трябва да прилагаме тези стъпки всеки ден,за да имаме здрава не само на вид кожа..


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за отделено време!