неделя, 10 февруари 2013 г.

Основите за грим на Inglot cosmetics

Inglot база за сенки-Силно подобрява пигментацията и издържливостта на сенките.Текстурата и е кремообразна и се нанася много лесно.Сенките залепват веднага,консистенцията е мека и е необходимо малко количество за се покрие целия клепач.Количеството е отлично за цената,прави очите да изглеждат по свежи,няма значителен мирис.Сенките се преливат много лесно,върху гладката повърхност,която създава тази база.
Цената е 17,50 за 5,5гр. 

(Сенки Inglot без база и с базата за сенки Inglot)
Under Makeup Base-Принципно много рядко слагам основа за грим.В момента много се вълнувам и искам да ви покажа колко прекрасен е този продукт.Текстурата на тази база е гелообразна с на малки гранули.Приложението и е много лесно,нанася се върху крем,може и с ръце,държи се 5 минути и след това може да се продължи с нанасянето на ФДТ-на.Страшно много ми хареса,заглажда перфектно кожата,попълва пори и финни линии,също така предпазва от омъзняване.Много е икономична ,малко количество е нужно за постигането на отличен резултат,няма аромат.Спомага гримът да е много по-издържлив,прави кожата ми кадифено мека и много глатка.Този продукт е повече от уникален,не съдържа оцветители,течността е прозрачна и лека и не предизвиква алергични реакции.
Цената и е 19,50лв за 30мл.продукт

4 коментара:

  1. Тъкмо навреме дойде тази публикация, защото мисля да си вземам базата за грим. Много полезна информация. :) Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хах радвам се че съм била полезна...базата за грим е страхотен продукт,не мисля че ще съжаляваш.

      Изтриване
  2. Здравейте! Много полезен и интересен пост =) Бих искала да попитам дали сте забелязали някакъв трик или особеност при нанасянето на основата за очи, понеже при мен ефектът с подобряването на дълготрайността на сенките много бързо преминава (дори и с качествени и сами по себе си издръжливи сенки). Реших, че може би аз не използвам продукта правилно или просто клепачите ми са прекалено мазни. :( Ще се радвам да споделите мнение!
    Поздрави,
    Зорница =)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте!Ако слагате основата за сенки след като сте нанесли ФДТ върху очите, може в това да е проблема, ако пък клепачите ви са прекалено мазни ( по-разумният вариант) опитайте да матирате с матираща безцветна пудра преди да нанесете сенките.Също така може да пробвате и фиксиращите спрейчета за лице, вероятно гримът ви ще се задържи по-дълго.
      Поздрави!

      Изтриване

Благодаря за отделено време!