четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Alterna Repair RX

Здравейте,кукли!
Днес е празника на виното и споделената любов,надявам се всяка една от вас да изкара празниците незабравимо!
Тъй като много искам да разнообразя блога си с различни марки и различни продукти,реших днес да споделя с вас мнението си,за едни страхотни продукти,които изпробвах наскоро.До сега не съм писала пост-ове за продукти за коса и мисля,че това е перфектното начало,с което бих могла да започна. 
Facebook страницата на Alterna


Незнам доколко познавате марката Alterna,лично аз си умирах да изпровам техен продукт.Останах силно удовлетворена,от аромата на серията им Ripair RX.Започвам с това,защото първото,което забелязах при отварянето,беше точно удивителния мирис.Това е най-новата революционна възстановяваща серия на Alterna.

От тази серия изпробвах шампоана и балсама за коса,адски доволна съм.
Първо марката Aleterna,е известна в света,като най-високият клас професионална козметика за коса.Създадена е през 1997г.,за да отговори на нуждите на своите клиенти,които търсят най-доброто за себе си.Цялата гама на Alterna е концентрирана към здравето на косата.

Така сега и моето мнение:
След първата употреба на шампоана и балсама,косато ми някак живна.Изглеждаше много лека въпреки,че е доста дълга,придоби блясък и не се наелектризира след сушене.На допир беше супер мека,но не дотолкова че да не може да се оформи.
Почти всекидневно изправям косата си и за да я възстановя ми беше нужен точно такъв продукт.
Сега след като вече познавам дейсвието на продуктите от серията Reapir Rx на Alterna,бих ви ги препоръчала с две ръце.Резултатът се забелязва още след първото измиване.

До  скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за отделено време!