неделя, 11 август 2013 г.

Провокаторите в начина ни на гримиране и обличане!?

Здравейте!
Надявам се да ми остава повечко време да се включвам в блог-а с някоя друга публикация,но не обещавам,че с малко дете никога не знаеш,та дори и то да ходи на градина..

Та имам нещо подготвено за вас,което си стои в чернови от много време,но не мога да се заема сериозно и да се захвана с редакцията и завършека на тази статия.Обичам това място,тук имам възможността да пиша открито без някой да ме съди,или всъщност то хейтъри има навсякъде,но на кого му ПУКА...!?
Когато един човек има някаква страст или хоби,за него е някакъв вид релакс и влиянието на тези "изтърсаци",поне на мен не може да ми повлияе..И тук е момента да вметна че
никой дори и "колежка" блогърка или пък ПР-агенти  не са ми фактор,за това как да изглежда блога-а ми,колко често да пиша в него и всичко останало..
Това е "Хоби" просто хоби бе хора,разберете го,разнообразяващо скучните дни и създаващо приятно емоционално чувство на един вид гордост,че си създал нещо сам,без ничия помощ..

Вашите читатели,оценяват труда ви,не мислете че перфектното (което не съществува принципно) е най-доброто,най-доброто е това което създавате сами..
И сега за да не се отклонявам от темата нека обясня..Що е това провокатор?
Провокаторите са медиите,хората,списанията,рекламите и т.н..
Провокаторът е подстрекател,подбудител и предизвикател..
Тук ще обоснова за вас кои са най-големите провокатори и как те влияят на обществото.

Чалгата-Това е един от най-големите провокатори в България..Единственият начин да не ти повлияе е да не го слушаш нито пък да го гледаш това "нещо" наречено музика..
Подвизавайки се с безмислените си текстове и крадени мелодийки,чалга певиците са едни доста високо платени елитни проститутки (мислех да пропусна думата,но защо да не бъдем честни),едни от най-скъпо платените "професии" дали въобще може да се каже,че е професия,но е факт,че голотата и простотията са на мода в България...
Многото грим,скъпите къси роклички и нестандартни обувки,пеене на плейбек и трансформациите в различни версии на чудовището от Лохнес,се представят на децата ни по един много деликатен и въздействащ начин и това е чрез музиката..
                         
И как да искаме обществото ни да е нормално,имам предвид нормални дрехи,нормални стойки за снимка,нормален ненатрапчив грим,като това някак се харесва и чалга идолите се кефят на многобройните си фенки??!
Освен че е провокатор от чалгата се затъпява!Има толкова много стилове музика,всеки има право на избор де,но нека е нещо красиво,нека е нещо,от което да се чувстваме по-добре,което няма да ни блазни да се правим на  кукла Барби на кокили (изкуствени до безобразие) или да ревем като съдрани..
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА НИКОЙ ДА ВИ ВЛИЯЕ,БЪДЕТЕ ЕСТЕСТВЕНИ!!
            

Медиите-Ах,медиите..Тези са инстински натрапници,всеки гледа телевизия и чете вестници,което значи,че оттърване няма.Сега от известно време,чета доста информация (не по мое желание)за една "звездна двойка"дали има нещо космическо в тази двойка или не аз не мога да кажа,Валери Божинов и Николета Лозанова вече Божинова,значи искам да ви кажа,че толкова ми е писнало да чета за тези двамата,че понякога нямам желание да вляза във фейсбук само и само за да не ми изскочи статия за тях..

Е добре де,тази плеймейтка-моделка,има плашещ брой последователи на официалната и страница във фейсбук,което означава че по-един или друг начин,ПР-ите на тази мацка са завършили психология и тя е една от най-харесваните жени в България,защото харчи парите на мъжа си,има детегледачка и D&G,както и корици в Playboy,ето на това казвам аз силна жена достойна за пример :D:D:D 
Медиите са провокатори и на престъпления (кражби,убийства,самоубийства),тъй като се проблемите,които ни заобикалят,управлението ни,"звездите на България" и още много други,могат да докарат един човек буквално до ръба.


И последно,но не По-важност място Facebook (естествено)!

Facebook тази свръхествествена социална мрежа вкарва модата,мили мои читатели..То са Gif4eta,Нутели,смешни изречения като "АКО НЕ ХАРЕСАШ,ДА НЕ ВИДИШ (еди кво си) :D Или" Харесай ако си ял"Харесай ако ги помниш"Ако не харесаш баща ти да го блъсне каруца",много много щуротии,които понякога главата ми не побира.Що за хора го пишат т`ва уе??Некви супер изпаднали,човек!Дума за спиндерман не искам да отварям :X


Ей,има някои неписани закони,които вече е крайно време да се запишат някаде,че започва да ми писва!

Да не навлизам повече в тази материя,че само се ядосвам,стоя  и се нервосвам,,ще ви кажа чао и лека работна седмица :) 
SmiLe!:)




3 коментара:

Благодаря за отделено време!